Over ons

Vanaf 1999 is Paul Goedegebuure gestart met een bloemengroothandel onder de naam Van Dijk & Partners B.V. toen gevestigd te Vleuten. Tweeënhalf jaar later voegde Jaco de Mooij zijn expertise toe aan het bedrijf, waarna zij samen verder gingen.

In 2010 verhuisde de onderneming van Vleuten naar groothandelcentrum Plantion te Ede, waar zij verder gingen onder de naam Goedegebuure en de Mooij B.V. Met een enthousiast en jong team wordt hier elke dag met hart en ziel gewerkt om u van mooie producten te voorzien.

Naast het verzorgen van goede kwaliteit en juiste prijs-kwaliteitverhouding van ons brede assortiment. Staat het gehele team open om met u in gesprek te gaan, om naar uw wensen te luisteren en deze zo goed mogelijk te vervullen. Wij hechten veel waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Kortom; wij staan voor een fijne en open samenwerking!

GHC Plantion

Met onze verhuizing van Vleuten naar Ede maken wij deel uit van een moderne, complete en duurzame marktplaats. Samen met zes uiteenlopende bedrijven zijn wij gevestigd in het groothandelcentrum Plantion om u een totaal pakket voor de bloemenbranche aan te kunnen bieden. Deze nieuwe locatie is zowel voor de Nederlandse als de Duitse ondernemer goed en snel bereikbaar.

Onze diensten

Elke dag ervoor zorgen dat u uw assortiment snijbloemen kan inkopen is onze hoofddienst. Dit doen wij door elke dag verse snijbloemen in te kopen op verschillende veilinglocaties, zoals Plantion Ede en FloraHolland Aalsmeer. Maar hier stopt het niet bij. Om u iets speciaals te kunnen bieden kopen wij producten in bij verschillende kwekers in binnen- en buitenland. Zo hoeft u niet de moeite te nemen om langs meerdere locaties te gaan, maar is alles te vinden onder één dak.

Bent u benieuwd waar en hoe de bloemen die u bij ons kunt kopen nou bij ons terecht komen? Klik dan hieronder op de link.

© Copyright - GM Bloemen