Onze snijbloemen

Met expertise
Door elke dag snijbloemen in te kopen bij verschillende veilingen zorgen wij voor een vers en breed assortiment. Met de expertise van onze eigen inkopers kunt u erop vertrouwen dat de producten met zorg worden geselecteerd. Ook buiten Nederland wordt er steeds gezocht naar bijzondere en goede producten. Daarom importeren wij snijbloemen en verschillende groensoorten rechtstreeks vanuit Frankrijk en Italië. Daarnaast hebben wij nauwe contacten met kwekers die rechtstreeks aan ons leveren. Onder andere bladsoorten, voorjaarstakken, zonnebloemen en hortensia’s.

Duurzaam milieu
Twee keer per week krijgen wij de Ecuador rozen van Four Seasons Quality geleverd. Dit bedrijf staat bekend als een van de beste Ecuador importeurs. Een voordeel van dit bedrijf is dat zij veel rozen aanbieden met een MPS of FFP keurmerk. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan een duurzaam milieu. Verder breiden wij ons assortiment uit met de verkoop van biologisch geteelde bloemen. Deze bestaan uit seizoensbloemen en worden geleverd door onze eigen biologische kweker. Al deze bloemen zijn in onze koelcel duidelijk herkenbaar opgesteld en overzichtelijk vermeld op de factuur.

Seizoensgebonden
Naast het basisassortiment van inheemse tot tropische producten die wij grotendeels van het jaar kunnen aanbieden, breiden wij ons assortiment uit met seizoensproducten. Dit is goed voor de kwaliteit van het product maar zorgt er ook voor dat wij elke keer een verrassend assortiment kunnen aanbieden, waar iedereen van kan genieten.

Weekaanbieding
Genieten zult u ook van de weekaanbieding die elke week wordt aangeboden. Het product van de weekaanbieding is extra scherp geprijsd en sluit goed aan bij het seizoen. Zo realiseren wij een mooi seizoensproduct voor u met een erg scherpe prijs.

Onze decoratie artikelen

Te veel om op te noemen
Naast onze brede assortiment snijbloemen bieden wij als groothandel een groot aantal decoratieartikelen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende houtsoorten van groot tot klein, kransen, decoratiestekers voor feestdagen, vruchten en nog veel meer. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan producten.

Ook voor speciale wensen
Voor al onze producten geldt dat ze zijn geselecteerd op kwaliteit. Dit geld natuurlijk ook voor onze decoratieartikelen. De service die wij hierbij leveren is altijd helder en direct, waarbij wij graag willen werken aan een duurzame klantenrelatie. Heeft u wellicht speciale wensen? Dan willen wij altijd kijken wat we voor u kunnen doen. Neem dan telefonisch contact met ons op of kom bij ons langs.

© Copyright - GM Bloemen