Klant worden

Wij heten u graag van harte welkom!
Wilt u een beter beeld krijgen van ons bedrijf, dan nodigen wij u graag uit om een keer langs te komen voor een kopje koffie. Graag leiden wij u rond in ons bedrijf en bespreken we de mogelijkheden om in te kopen bij Goedegebuure & de Mooij B.V. Doordat wij gevestigd zijn in groothandelcentrum Plantion te Ede, laten wij graag zien wat de verdere voordelen hiervan zijn. De belangrijkste eisen om aan te voldoen leest u hieronder.

Kamer van Koophandel registratie
Alleen branchegerichte wederverkopers kunnen inkopen bij onze groothandel. Dit betekend dat zij moeten beschikken over een Kamer van Koophandel registratie gerelateerd aan een bedrijf in de branche, zoals bloemisten, tuincentra, enz. Zorg er daarom voor dat u bij inschrijving de registratie kan tonen.

Als er spraken is van de juiste Kamer van Koophandel registratie kunt u zich inschrijven bij ons, zodat u vermeldt zal staan in het systeem. Dit kunt u realiseren door het inschrijfformulier in te vullen bij ons aan de balie of bij het aanspreekpunt van het groothandelcentrum, Kitty Ouwehand.

Particuliere verkoop
Als particulier is het niet mogelijk om uw inkopen te doen bij de groothandel. Particulieren met een speciale wens verwijzen wij graag door naar onze klanten.

Betaalwijze
Er zijn bij ons meerdere betaalmogelijkheden. In het bedrijf kan er betaald worden met pin of contant. Verdere  mogelijkheden vinden altijd plaats in overleg. Wilt u hier nu meer informatie over, neem dan telefonisch contact op.

Uiteraard krijgt u bij elk bezoek een pakbon waar alle producten, prijzen en keurmerken op vermeld zijn.

Er is in ons bedrijf heel veel mogelijk en dus de moeite waard om het gesprek aan te gaan.

© Copyright - GM Bloemen